کمیته کارآفرینی دانشگاه - ظرفیت خالی شرکت ها
کمیته کارآفرینی دانشگاه - ظرفیت خالی شرکت ها
کمیته کارآفرینی و اشتغال دانشگاه کارگروه کارآفرینی و اشتغال دانشگاه علوم پزشکی استان با موضوع « استفاده از ظرفیت خالی شرکت های مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی » صبح امروز با حضور اعضا برگزار شد. در این کارگروه موارد ذیل مصوب شد : فرصت های ظرفیت خالی شرکت های مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی استان شناسایی گردد . (به اهمیت ظرفیت خالی شرکت ها بعنوان فرصتی برای کارآفرینی و امنیت غذایی کشور تاکید شد ) . دو موضوع کمبود سرمایه در گردش و بازاریابی بعنوان موانع اصلی استفاده از ظرفیت خالی شرکت های تولیدی استان در جلسات آتی پیگیری گردد . باتوجه به وجود دانشکده تغذیه ، مرکز تحقیقات تغذیه ، دبیرخانه امنیت غذایی و صدور مجوزهای تولید و صادرات مواد غذایی در دانشگاه و ظرفیت های کارآفرینی این حوزه ، دفتر کارآفرینی دانشگاه سه جلسه با حضور افراد حاضر در جلسه و سایر ذینفعان ( اداره صنعت ، کشاورزی ، اتاق بازرگانی ، اصناف و ... ) با موضوع فعال سازی ظرفیت خالی شرکت های تولید مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی استان در دانشگاه برگزار نماید. سه شنبه ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۲ عزیز کلهر خبرنگار وب دا لرستان